Post by plasansodyhand on Feb 5, 2022 12:55:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστα primogems ▞▞▞
▞▞▞ Sky Wars for Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορώ καν να συνδεθώ απλά δεν λειτουργεί καθόλου, αλλά αν λειτουργεί, στοιχηματίζω ότι είναι εξίσου καλό με το bed wars
Ωραίο παιχνίδι αδερφέ μου αρέσει τόσο πολύ όπως το Minecraft, αλλά μπορείς να προσθέσεις μια δυνατότητα που όπως μπορούμε να το παίξουμε στον υπολογιστή, pc, παρακαλώ, τότε θα το βαθμολογήσω με 5 ★ ★ ★ ★ ★ υπόσχεση
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πολύ καλό, αλλά σε παρακαλώ πείτε μου σε ποια ημερομηνία θα ενημερώσετε το παιχνίδι και παρακαλώ προσθέστε περισσότερα πράγματα και προσθέστε επίσης αυτό το οικοδεσπότη ένα παιχνίδι, παίξτε με φίλους, φτιάξτε τον δικό σας διακομιστή, προσθέστε όλα αυτά και παίξτε krunker.io παιχνίδι παρακαλώ
Sky Wars for Blockman Go Aventură ykz
Δίνω 4 αστέρι γιατί blockman go ma skyward ήδη ha toh ma skywar για blockman go Kuya rahu
Ειναι τελιο σου γινετε μεγαλη εμμονι. Πρεπι να ελενχι τα νεβρα σου, επισις οταν τελιονι η🔋 σου σπαι τα νευρα και σου ρχετε🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 μη πο και κατι χιροτερο.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένας ηλίθιος Σκέφτηκα ότι αυτό είναι το κρεβάτι σαν τον πόλεμο του κρεβατιού προστατεύει το κρεβάτι αυτό το παιχνίδι δεν διασκέδασα
Είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι καλό αλλά το διέγραψα γιατί είναι διαδικτυακό παιχνίδι και χρειαζόμουν ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης. Έχω μια πρόταση ότι μπορεί να είναι ομαδικό και μονοπαίκτης. Προσπαθήστε να το φέρετε κάθε φορά που ενημερώνεται.
Sky Wars for Blockman Go Piedzīvojumu spēles ctc
Δεν θέλω να δώσω επίσης 1 αστέρι, παίρνει τόσες φορές ένα φορτίο. Δεν μπορώ να παίξω ούτε ένα παιχνίδι. Τι είναι ? Παρακαλώ, διορθώστε αυτόν τον χρόνο φόρτωσης και επιτέλους λέει ότι η φόρτωση των πόρων του χάρτη απέτυχε και επέστρεψε στο παιχνίδι. Όταν κάνω κλικ στο sky war ή στο sky royale, χρειάζεται τόσος χρόνος που θέλω να χτυπήσω οποιονδήποτε
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Αλλά μερικές φορές κάνει σφάλματα.
Δεν υπάρχει κανείς να παίξει. Κανείς δεν είναι online
Το μισώ γιατί χρειάζεται χρόνος για να μπω στο παιχνίδι και μερικές φορές είπε, δυστυχώς, οι πόλεμοι του ουρανού είναι κλειστοί
Γεια, σκεφτόμουν να πάρω το ΠΛΗΡΕΣ ευχαριστώ. αλλά δεν μπορώ να το βρω, μόνο αυτά τα παιχνίδια που προορίζονται να είναι μέσα στο πλήρες παιχνίδι!
Αυτό το παιχνίδι είναι το αγαπημένο μου όλων των εποχών. Αν το roblox και το minecraft είχαν έναν συνδυασμό τότε αυτό θα ήταν το παιχνίδι. Αυτό έχει πολλά παιχνίδια προσομοιωτή roblox και μίνι παιχνίδια του Minecraft. 5/5 από εμένα
Για τον πουτσο ινε
Κυρ υποβολή
Εντάξει
👎👎👎👎👎👎
Υπάρχει όπερ κάθε φορά
Με ευγαλε απο το παιχνιδη ενω επαιζα και λαγκαρι κολαη και μου ζεστεναιτε το κηνητο σε φαση αμμα βαλο αυγο πανω θα γεινη ομελετα και για οσους λενε αγορασε καινουριο κηνητο εχω το S9 για αυτο καλητερα να το διαγραψει η να μην το κατεβασει. βλακηες του ειναι ορεω παιχνιδι αλλα και αυτο που δεν λαγκαρι ειναι πολη σπανιο και ησος ηα το διαγραψω μη ο και μηπος και τωρα το διαγραψω γενικος και τα γραφηκα σκατα ειναι.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πλακα κανε ενα λικε οπιος το πιζτεψε.
Sky Wars for Blockman Go Pustolovske igre vamx
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο και τα σεντούκια έχουν κακά λάφυρα, δεν έχουν φοβερό λάφυρα σαν ένα διαμαντένιο σπαθί με οξύτητα 5.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά στο sky wars mod. Όποτε πηδάω κάτω. πεθαίνω κατευθείαν. Αλλά άλλοι παίκτες επιβιώνουν. Οπότε του δίνω 1 αστέρι. Έχω πολλούς λόγους. Αλλά δεν μπορώ να το δημοσιεύσω όταν δίνω 0 αστέρι. Αλλιώς θα του δώσω 0 αστέρι αν μπορώ να το δημοσιεύσω. Αλλά ούτως ή άλλως μου άρεσε το block man go studio κάθε παιχνίδι να το δέχεται αυτό. Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια για μένα. Αλλά μου αρέσει το sky royals mod. Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ στο live μου. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να δώσω 0 αστέρι. Και αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί καθόλου να σπριντ.
Δεν μπορώ να παίξω μαζί με τον φίλο μου...
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά όλοι είναι πολύ βίαιοι
Απλά βαρετό παιχνίδι που δεν μπορούμε να βρούμε ούτε εχθρούς, ο πόλεμος στο κρεβάτι είναι 100 φορές καλύτερος από αυτό το παιχνίδι
Γεια σας και πάλι αυτό το παιχνίδι, επίσης, μην φορτώσετε για κάποιους από εσάς δεν κάνετε λήψη αυτού του παιχνιδιού
Stunt Car Extreme Corrida dapz
Γίνεται πολύ Laggy
Θέλω να μοιάζει περισσότερο με το Minecraft
Είναι καλό, αλλά δεν θέλω να σκοτωθώ πρώτα waaaaaaa,,, πάντα με στοχοποιούν γενικά καλό παιχνίδι
Λατρεύω αυτή την εφαρμογή είναι τόσο διασκεδαστική! Μου αρέσουν τα πάντα. Είναι η καλύτερη εφαρμογή που έχω δει ποτέ αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή που έχω δει ποτέ Δεν μπορώ να πιστέψω πώς το κάνετε είναι τόσο διασκεδαστικό πιστεύω ότι εσείς μπορείς να φτιάξεις περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό και θα είναι το ίδιο διασκεδαστικά και εμπιστεύσου με όλα και έτσι πιθανότατα θα φτιάξεις κι άλλα παιχνίδια για να μπορώ να παίζω περισσότερο Μου αρέσουν τα παιχνίδια σου συνέχισε την καλή δουλειά τα παιχνίδια είναι τόσο διασκεδαστικά νομίζω ότι είναι πιο διασκεδαστικά από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι σε ολόκληρο τον κόσμο
Δεν μπορώ καν να συνδεθώ για να παίξω, θα έδινα αρνητικά αστέρια. Αν μπορούσα.
Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά η μουσική είναι πολύ παλιά και ενοχλητική. Βελτιώστε τη μουσική και τον έλεγχο και θα δώσω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια
Δεν μου αρέσει πολύ το blockman go γιατί είναι βλακεία. Και είναι τρελό...
Sky Wars for Blockman Go Seikkailu wgzj
με αρσε γιατι παιζω sky wars αλλα δεν με αρεσει γιατι δεν εχω φιλους να παιξω
Καλός
Είναι πολύ κακό. Και καθυστερεί τις περισσότερες φορές όταν παίζει.
Πολλές διαφημίσεις
Πάντα λέει ο χρήστης δεν υπάρχει Δοκίμασα κάθε ψευδώνυμο που ξέρω.
Είναι σκουπίδια γιατί οι διασώστες κτιρίων σκύβουν και σε κάνουν εύκολο στόχο
Κακό. Απλά μισήστε το.
Sky Wars for Blockman Go Macera Oyunları djud
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!! Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι στο τηλέφωνό μου. Μου αρέσει και μου αρέσει αυτό το aap πάρα πολύ πολύ πολύ. Όταν ανοίγω το τηλέφωνό μου σκέφτομαι ότι πρέπει να παίξω αυτό το παιχνίδι και παίζω μέχρι να πέσει η μπαταρία του τηλεφώνου μου στο 20%, παρακαλώ μην διαγράψετε αυτό το παιχνίδι στο τηλέφωνό σας παιδιά αν σας αρέσει το παιχνίδι.😊😊🤗🤗🤗
Πολύ ωραία εφαρμογή τα χειριστήρια είναι εξαιρετικά ωραία και τα γραφικά είναι επίσης ωραία, αλλά υπάρχουν μερικές από τις απορίες εάν επιλυθούν η εφαρμογή είναι εξαιρετικά φοβερή μερικά από αυτά όπως ...το παιχνίδι στους ίδιους χάρτες μπορεί να σας ενοχλήσει ή να σας κουράσει αν υπάρχει είναι μερικοί ακόμη χάρτες για να παίξετε είναι ωραίο αν παρακαλώ η εφαρμογή έχει βελτιωθεί θα είναι ωραία 😊🙂
Η κάμερά μου δεν κουνήθηκε
Πολύ ωραίο παιχνίδι μόνο που θα ήθελα να μπορώ να βρίσκω εγώ ονόματα κι όχι μόνο αυτό και επίσης να μπορώ να αλλάξω το όνομά μου
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, δώστε σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια, αλλά υπάρχουν πολλές προσθήκες όταν εμφανίζονται οι προσθήκες, πάντα πεθαίνω!!!!