Post by plasansodyhand on Feb 5, 2022 12:58:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρο όλο το hack ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
Είναι φοβερό παιχνίδι 🎮👏
Πάρα πολλές διαφημίσεις που δεν μπορείτε να προσεγγίσετε με αρνητικά σχόλια
Μοναδικό παιχνίδι. Το έχω σχεδόν δύο χρόνια. Κάθε δύο μήνες βγαίνουν καινούργιες πίστες. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Κατεβάστε το όλοι.
Roller Ball 6: Zıplayan Top 6 Arcade pexx
παλεύετε .......
Ο Έλληνας που εμπιστεύτηκαν ο Έλον Μασκ και η Google
Όποτε βαριέμαι ή δεν έχω τίποτα να κάνω, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε αυτό το παιχνίδι για να με απασχολήσει
allaboutandroid.gr - Oλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το Android!
Νομίζω ότι αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις! Σχεδόν όταν παίζω επίπεδο και χάνω, μου βγαίνει διαφήμιση! Υπάρχουν και 5 ζωές, σκεφτόμουν να παίξω περισσότερο από το παιχνίδι. Συνολικά εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά παρακαλούμε να δημοσιεύσετε μερικές από τις διαφημίσεις; Γνωρίζω ότι δεν μπορείτε πραγματικά να βγάλετε τόσα πολλά ή πώς θα βγάλετε χρήματα, αλλά σας παρακαλώ μόνο μερικά; Οι ζωές επίσης, προσθέστε μερικές αν ο δημιουργός το διαβάζει αυτό!
Τομπ
Λατρεύω τη ρετρό εμφάνιση 🥰. Με εξοικείωσε με τα arcade παιχνίδια που έπαιζα 🎮!
Tomb of the Mask მძაფრსიუჟეტიანი qxi
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά με πολλές προσθήκες
Καλό αλλά θέλει ειπομονι
ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις και όλα αυτά, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι !!!!!
Πολύ διασκεδαστικό! Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για μια μικρή πρόκληση!
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις
ΑΠΑΤΗ: Αυτή η εφαρμογή έχει μια επιλογή αγοράς που ισχυρίζεται ότι κάνει τις "ενοχλητικές διαφημίσεις να εξαφανιστούν για πάντα". Ακόμη και μετά την αγορά, εξακολουθείτε να βομβαρδίζεστε με διαφημίσεις paywall και αν πεθάνετε πάρα πολλές φορές πρέπει να ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Θα κάνει αναφορά και θα ζητήσει επιστροφή χρημάτων!
βαρετό
Tomb of the Mask অ্যাকশন pmt
Παίξτε Tomb of the Mask: Neon δωρεάν στο CrazyGames. Είναι ένα από τα καλύτερα μας Arcade παιχνίδια!
Το παιχνίδι είναι υπέροχο και η ιδέα είναι πραγματικά διασκεδαστική, ωστόσο μαστίζεται από διαφημίσεις. Είναι τόσο συχνά που καταστρέφουν την εμπειρία. Πρέπει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, ώστε οι χρήστες να μην αποσυνδέονται από το παιχνίδι ενώ παίζουν. Περισσότερη πλάκα. Λιγότερες διαφημίσεις. 2 αστέρια.
Η τοποθέτηση διαφημίσεων στο παιχνίδι είναι ό,τι χειρότερο έγινε ποτέ
Αυτό θα ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά το απεγκατέστησα γιατί υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. μετά από κάθε επίπεδο, πριν από κάθε στήθος και μπόνους, ΚΑΙ αναδυόμενα παράθυρα που δεν έχουν καν σκανδάλη; Το play store είναι πραγματικά 99,9% ντροπή.
πιο μαλακια παιχνιδι δεν ειπαρχη μαλακιαα εντελος οπιος συμφωνει να πει ναιιιιιιιιι οκ
Tomb of the Mask მძაფრსიუჟეტიანი qxi
툼 오브 더 마스크(Tomb of the Mask) 액션 ytiy
Δεν μπορω να πω οτι ειναι κακο παιχνιδι απλα ειναι αρκετα βαρετο για εμενα και ευκολο 🤷♀️🤷♀️
Tomb of the Mask 1.8.0 Άμεση λήψη APK πιό πρόσφατη έκδοση για Android συσκευές (τηλέφωνο, tablet, PC με εξομοιωτή) Δωρεάν. Εθιστικός λαβύρινθος τάφου.
Το trailer υπόσχεται για άλλη μία φορά σκηνές δράσης που αψηφούν τους κανόνες της φυσικής και ... Marvel's Behind the Mask, ντοκιμαντέρ
Φαίνεται καλό, αλλά βρίσκω ότι η ζωή είναι ενοχλητική. Πεθαίνω ΠΟΛΥ και με εκνευρίζει που δεν μπορώ καν να παίξω το παιχνίδι που εγκατέστησα.😑
툼 오브 더 마스크(Tomb of the Mask) 액션 ytiy
Είναι αρκετά καλό, αλλά συνεχώς δεν με αφήνει να κινηθώ και μετά με σκοτώνει.
Τελειοοο ουτε εχει πολλες διαφιμισεις ειναι λιγο δυσκολο αλλα ωραιο
Κολάι πολί & η πίστα 54 είναι πολύ δίσκος👨.
Ωχ ωτγωξθω των ρκκπθ
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά οι διαφημίσεις καθυστερούν την είσοδο του παιχνιδιού. Σηκώθηκα και ένα δευτερόλεπτο μετά πάει και πεθαίνω μιας και το oufferfish έχει πλέον επεκταθεί. Εκτός σύνδεσης είναι ένα αρκετά συμπαγές παιχνίδι, έπρεπε να παίξετε εκτός σύνδεσης για να φτάσετε τουλάχιστον κάπου
Μην με παρεξηγείτε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Αλλά οι διαφημίσεις του είναι πάρα πολλές. Δεν μπορούσα καν να κάνω κλικ στο κουμπί Tap to play χωρίς να λάβω ένα
είναι διασκεδαστικό και ο σχεδιασμός είναι ωραίος. οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές, αλλά δεν φταίτε εσείς
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι όποτε είμαι στο αυτοκίνητο και δεν έχω τίποτα να κάνω το παίζω αυτό! Μου δίνει πολλή ψυχαγωγία και είναι τόσο διασκεδαστικό και εύκολο
Έχω 3 πράγματα να πω το καλύτερο παιχνίδι EVER Το αγαπημένο μου μέρος είναι το lvl 8 και όταν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις απλά απενεργοποιήστε το wifi ή βάλτε σε λειτουργία πτήσης
Διασκέδαση
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Είναι ένα παιχνίδι goog εκτός από τις καθυστερήσεις ακριβώς πριν από τις παγίδες και τις προκλήσεις.
Μόλις το κατέβασα μου έλεγε να πληρόσο
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και θα έδινα 5 αστέρια, αλλά η διαφήμιση είναι απλώς ενοχλητική γι' αυτό δίνω 3 αστέρια
ειναι ορεο
Το touch response του είναι για τον κάδο. Επίσης αργεί απίστευτα πολύ να γεμίσει με αστραπές. Δεν μου άρεσε καθόλου
Το παιχνίδι είναι αξιοπρεπώς διασκεδαστικό, αλλά το 6,99 για απεριόριστα παιχνίδια (συν μερικά έξτρα) είναι κάπως ανόητο. Επιπλέον, υπάρχουν διαφημίσεις που προβάλλονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο κάτω μέρος και μια διαφήμιση μετά από κάθε θάνατο ή ολοκλήρωση ενός επιπέδου. Είναι λίγο αντιπαθητικό.
εμ ειναι απλα οκ
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά είναι πολύ ενοχλητικό
Κάθε επίπεδο απαιτεί από εσάς να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση που δεν μπορείτε να παραλείψετε, δεν είναι μόνο για να λάβετε εφέ μπόνους, αλλά βασικά απαιτεί από εσάς να παίξετε για 30 δευτερόλεπτα και μετά 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια απαιτούνται 30 δευτερόλεπτα ή περισσότερες διαφημίσεις. Οι μηχανισμοί και τα επίπεδα είναι εντάξει, απλώς αποφύγετε αυτό το ADfest.
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά οι διαφημίσεις. Όταν πάω να κάνω κλικ στη διαφήμιση, τη κατεβάζει. Αλλά γενικά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις. Αν δεν θέλετε τις διαφημίσεις, προτείνω τη λειτουργία αεροπλάνου. Ένα άλλο πράγμα είναι όταν δεν υπάρχουν διαφημίσεις και μπαίνεις πραγματικά στο παιχνίδι, αλλά συνεχίζεις να πεθαίνεις πολύ, πρέπει είτε να περιμένεις να αναγεννηθεί η ζωή σου που είναι νομίζω περίπου 14 λεπτά ή πρέπει να βγεις από τη λειτουργία αεροπλάνου και να παρακολουθήσεις ένα Ενα δ. Και δεν έχω την υπομονή για αυτό το ngl.
Ωραίο αλλά παλιά ήταν τέλειο
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι ενοχλητικό, υπάρχουν δύο πολλές διαφημίσεις, υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις και πρέπει να περιμένετε να παίξετε ξανά, αυτό κάνει το παιχνίδι να μην είναι διασκεδαστικό, αλλάξτε το για να μην έχετε χρόνο αναμονής για να παίξετε ξανά