Post by plasansodyhand on Feb 5, 2022 13:22:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατάει άπειρα όλα ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ ωραία επειδή είναι online και μπορείτε να κερδίσετε νομίσματα και να αποκτήσετε νέα αυτοκίνητα
Race.io Αγώνες hpk
Gamai
Καταπληκτικός δολοφόνος του χρόνου. Πραγματικά εύκολο να παίξετε, σύντομες διαφημίσεις μεταξύ των αγώνων. Πρέπει να το δοκιμάσεις!
Αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικά καλύτερο πριν από την ενημέρωση που μόλις κυκλοφόρησε. Το να μπορείς να αναβαθμίσεις αυτό που ήθελες ήταν ωραίο. Τα απλά αυτοκίνητα σε στυλ tron τα κατάφεραν για να μπορείς να καταλάβεις ποιος είσαι. Αυτό το παιχνίδι είχε πολύ λιγότερη διασκέδαση, Απεγκατάσταση αν συνεχιστεί αυτή η ενημέρωση...
Υπερφόρτωση διαφημίσεων. Πώς θα μου ζητήσεις να παίξω μια διαφήμιση για να διπλασιάσω τα κέρδη μου, μόνο για να χώσω μια διαφήμιση στο λαιμό μου αφού πω όχι πάντως. Σκουπίδια. Μην ασχολείστε με αυτό το τρομερό παιχνίδι
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολουυυυυυυυυυυ😒😒😒😒😒😒😒πρωτιμω να κατεβασω netflix που εχω ηδη και να βλεπω ταινιες το netflix ειναι καλυτερο😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😟
οι διαφημίσεις το καθιστούν αδύνατον να παίξει... 2 αστέρια για διασκέδαση, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω μια διαφήμιση μετά από κάθε καταραμένο αγώνα
Πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα άλλο σχεδόν πανομοιότυπο παιχνίδι και δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι το rip-off. Δεν είχε μεγάλη σημασία. Και οι δύο απογοητεύονται από πάρα πολλές διαφημίσεις.
δροσερή προκλητική διασκέδαση λατρεύω τα οχήματα να δουλεύουν σε αυτό, αλλά θα ήθελα κάποιο είδος μελλοντικού φόντου πόλης.
ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...... σκεφτόμουν να αγοράσω και να βαθμολογήσω το 4, αλλά οι διαφημίσεις σας για τη δωρεάν έκδοση είναι γελοίες. Κερδίζετε αρκετά χρήματα από τις διαφημίσεις, σαφώς δεν χρειάζεστε τα δικά μου. Η περιγραφή θα πρέπει να είναι: Παρακολουθήστε τόνους διαφημίσεων 30 δευτερολέπτων και αγωνιστείτε με μερικά ρομπότ μια στο τόσο!
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο για αγώνες, αλλά αν ανοίξετε το Διαδίκτυο λειτουργεί επίσης καλά, αλλά όταν φτάσετε στον τερματισμό θα εμφανιστεί μια διαφήμιση. Γι' αυτό μην ανοίγετε το Διαδίκτυο στο παιχνίδι και είναι πολύ ωραίο παιχνίδι
Race.io Racerspil zqgk
Το μόνο πρόβλημα είναι η εμφάνιση διαφημίσεων μετά από κάθε αγώνα. Είναι τόσο άβολο. Παρακαλώ... σταματήστε να προβάλλετε διαφημίσεις. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.
Κάθε φορά που πρέπει να δω μια πλήρη διαφήμιση βίντεο μετά από μόνο το πρώτο επίπεδο, σας αξίζει 1 αστέρι και κάνω απεγκατάσταση
πάρα πολλές διαφημίσεις πρόκειται να απεγκαταστήσω και να προσπαθήσω να βρω κάτι άλλο παρόμοιο
Blend It 3D Ajanviete mrty
απλό αλλά προκλητικό. Δυστυχώς η οθόνη δεν μετρά την πίεση, επομένως η επιτάχυνση είναι δύσκολο να μετρηθεί απλά πατώντας την οθόνη.
Race.io Poygalar lwrb
Αυτό το παιχνίδι περιέχει πάρα πολλά πρόσθετα και μερικές φορές δείχνει έλλειψη σύνδεσης στο Διαδίκτυο ακόμα και όταν ήμουν συνδεδεμένος, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καλό και ωραίο παιχνίδι.
Ο όγκος των διαφημίσεων καταστρέφει το παιχνίδι. Ακόμα κι αν δεν διπλασιάσετε την ανταμοιβή σας, πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση ανεξάρτητα. Μάλλον θα απεγκατασταθεί σύντομα.
Race.io रेसिंग ttr
Είναι καταπληκτικό, και φοβερό, έχει καλά γραφικά, με βοηθά επίσης να εστιάσω, το λατρεύω
Είναι καλό αλλά έχει πολλές διαφημίσεις
καλό μικρό παιχνίδι, αλλά γεμάτο πρόσθετα, που μόλις και μετά βίας παίζεται. άπληστοι προγραμματιστές..
ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! και μου αρέσει όταν αγωνίζεστε και κάνετε ακροβατικά για να πάρετε καύσιμα για να ενισχύσετε τα αυτοκίνητά σας. Και τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα είναι το The Predator και το Light Cycle
δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Πίστευα ότι το παιχνίδι ήταν απλό αλλά σταθερό. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνει αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να του δώσω χαμηλή βαθμολογία γιατί οι διαφημίσεις είναι γελοίες. Θα λάβω μια διαφήμιση μόνο για το άνοιγμα του παιχνιδιού. Θα λάβω μια διαφήμιση αν αγγίξω την οθόνη (όχι για αστείο). Θα λάβω μια διαφήμιση κυριολεκτικά αμέσως αφού ολοκληρώσω την παρακολούθηση μιας διαφήμισης. λαμβάνω μια διαφήμιση αν είμαι στο μενού για λίγα δευτερόλεπτα. Λαμβάνω μια διαφήμιση για έλεγχο της οθόνης κατάταξης. Αυτή είναι μια κακή κίνηση και δεν έπρεπε να θεωρηθεί αποδεκτή.
αξιοπρεπές παιχνίδι αλλά ΟΧΙ!! διαφήμιση μετά από κάθε αγώνα 30 δευτερολέπτων. εγκατάσταση αμέσως. Αντίο.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Μια διαφήμιση μετά από κάθε 20 δευτερόλεπτα αγώνα και μερικές φορές και επιπλέον. Μόλις το μενού ξεκίνησε την πρώτη φορά, έπαιξε μια διαφήμιση
Βαρεθήκατε με τα παιχνίδια που βάζουν διαφήμιση κάθε γύρο. Δεν θα τα παίξω άλλο.
είναι πολύ ωραίο
Κολξηξ
πολύ πολύ πολύ καλό παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις πρέπει να μειωθούν, η διαφήμιση μετά από κάθε αγώνα είναι πάρα πολύ
Race.io Poygalar vkcm
Ελπίζω να είμαι πραγματικά ενθουσιώδης με άλλα ppl. όχι bots. Μου αρέσει αν είναι αληθινό. αν μάθω τα bots του. είναι κουτσό και θα διαγραφεί. εντάξει τώρα αρχίζουν οι διαφημίσεις. Παρακολουθώ διαφημίσεις για νομίσματα, αλλά όταν δεν το κάνω γιατί είμαι έτοιμος 4 γρήγορος αγώνας και όχι αναγκαστικά διαφημίσεις. 5 αστέρια έως 3 προς το παρόν
Το παιχνίδι είναι στημένο, αγωνίζεστε με τεχνητή νοημοσύνη και σε αυτό το σκουπίδι, περίμενα κυριολεκτικά 15 δευτερόλεπτα και έδωσα στην τεχνητή νοημοσύνη την ευκαιρία να κερδίσει και εξακολουθώ να τους κλωτσάω τον κώλο. Αν σας αρέσει να ταΐζετε καλά για να κερδίζετε, αυτό είναι για εσάς. Αν σας αρέσει μια πρόκληση, δώστε της μια στροφή.
στην πραγματικότητα αρέσει πολύ στο παιχνίδι, ωστόσο οι διαφημίσεις είναι απλά αφόρητες..... διαφήμιση 30 δευτερολέπτων μετά από κάθε αγώνα... συν μερικές φορές δεν μπορώ καν να βγω από τη διαφήμιση και πρέπει να ξαναρχίσω το παιχνίδι...... αποφάσισα να απεγκατάσταση απρόθυμα.
Είναι εκπληκτικό που έχετε όλες αυτές τις διαφορετικές επιλογές αυτοκινήτων, όχι μόνο το αγόρι θα μπορούσε να λατρέψει αυτούς τους τύπους παιχνιδιών, έχουν μερικά χρώματα που αρέσουν στα κορίτσια του Evan χρώματα που αρέσουν στα αγόρια και είναι δωρεάν
Ο λόγος που έδωσα τέσσερα αστέρια επειδή δεν υπάρχουν πραγματικοί παίκτες...😔 αν τους έχετε, το παιχνίδι θα ήταν πιο συναρπαστικό και ενθουσιώδες. Αν καταφέρετε να το κάνετε σωστά, αυτό το παιχνίδι θα βαθμολογηθεί με 5 από εμένα.
καλό παιχνίδι αλλά εντελώς κλεμμένη ιδέα και υπάρχουν διαφημίσεις μετά από κάθε παιχνίδι και τα παιχνίδια είναι τόσο μακριά όσο είναι οι διαφημίσεις
Η τελευταία ενημέρωση κατέστρεψε το παιχνίδι. Διαφήμιση μετά από κάθε εκτέλεση τώρα. Οι διαφημίσεις παγώνουν επίσης τώρα και απαιτείται επανεκκίνηση. Το παιχνίδι δεν αξίζει πλέον να παίζεται.
τα όμορφα και ωραία γραφικά του, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν μου αρέσει.. δεν μου αρέσει να είμαι σε λειτουργία σε τρισδιάστατο πρόσωπο, οπότε μπορώ να το κάνω πρώτο πρόσωπο
πώς να ξέρετε αν ζείτε σε multiplayer όπως ισχυρίζονται ότι είναι; Υποθέτω ότι κοροϊδεύουν γιατί το μόνο multiplayer που έπαιξα ήταν φίλοι βομβιστή και χρειάζονται περίπου 3 έως 4 λεπτά για να συνδεθούν ακόμη και με καρφίτσες. ty
Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι... Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι... Περισσότερο από άλλα παιχνίδια αυτοκινήτου. Ευχαριστώ 😊
γίνεται πολύ βαρετό μετά από λίγο. Επαναλαμβανόμενα κομμάτια. Δεν υπάρχουν πραγματικοί παίκτες, μόνο AI (και οι AI είναι πολύ εύκολο να νικηθούν, έπαιξα 25 αγώνες και δεν έχω χάσει ακόμη έναν). Ίδια κόλπα, κανένα αντικείμενο στο κατάστημα, μόνο νομίσματα για να αγοράσετε αυτοκίνητα. Συνολικά, 1 αστέρι.
Το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά νομίζω ότι μια προσθήκη μετά από κάθε αγώνα είναι υπερβολική και τώρα οι προσθήκες παίζονται στο midgame και παίρνουν τρόπαια. Παρακαλώ διορθώστε
..........⬆️
πολλές διαφημίσεις και πρέπει να αγοράσετε νομίσματα για να αναβαθμίσετε. επαναλαμβανόμενους αγώνες